ponedeljek, 20. maj 2013

LaceSpace - prostor za čipke in vse čipkasto / LaceSpace - space for lace and everything lacy

Afrodita Hebar Kljun, Moj brat Sonce, 1993, avtorska klekljana čipka, foto: osebni arhiv / Afrodita Hebar Kljun, My brother Sun, 1993, designer bobbin lace, photo: personal archive
Končno je tu! Moj virtualni prostor za čipke in vse čipkasto - LaceSpace. Najprej moje darilo sebi za rojstni dan. Zaradi pomanjkljivega tehničnega znanja z nekajdnevno zamudo, pa vendarle. Nato prostor, kjer bom objavljala vse v zvezi s čipkami. Tega je zadnje čase v mojem življenju veliko in verjamem, da bo marsikaj zanimivo tudi za vas. In nazadnje prostor, kjer bo meja čipkarske ustvarjalnosti vesolje - zanj pa tako vemo, da je neskončno, kajne ;-)?!
 
Vljudno vabljeni k spremljanju mojega bloga in h komentiranju objav na njem.
Afrodita
 
 
It’s here, finally! My virtual space for lace and everything lacy - LaceSpace. First of all, my gift to myself for my birthday. Due to lack of technical know-how with a few days' delay, but however. Then, the place where I’ll publish everything connected with lace. There are a lot of such things in my life in last time and I believe many will be interesting for you also. And the last, the place where the border of lace-making creativity will be space but it’s known to be infinite, isn’t it ;-)?!

Kindly invited to follow my blog and to comment posts on it.
Afrodita

2 komentarja:

  1. Lepo darilo za rojstni dan. Tudi sama sem se letos spoprijela z blogom. Sicer v šoli. Želim ti, da bi se ti izšlo tako, kot si si zastavila. Upam, da bo veliko koristnih informacij.

    OdgovoriIzbriši
  2. Se še lovim, predvsem tehnične zadeve mi povzročajo preglavice, vendar se bom potrudila, da bo blog v veselje meni in vam, ki ga boste spremljali.

    OdgovoriIzbriši